Wie zijn wij?

B.K. Import-export is een onderneming die ontstaan is in 2017 en richt zich voornamelijk op Zuidoost Europa (Albaniƫ, Kosovo, Macedoniƫ en Noord Griekenland).

Na een gedegen marktonderzoek zijn wij tot de conclusie gekomen dat er een grote behoefte bestaat onder particulieren en bedrijven aan allerlei innovatieve producten. Om deze behoefte te vervullen is het idee bestaan bij B.K. import-export om de lokale ondernemers en de buitenlandse ondernemers bij elkaar te brengen om hun producten in deze regio af te kunnen zetten.

Desgewenst kunnen wij ook uw producten op deze markt promoten, onze deskundige en gespecialiseerde teams staan voor u klaar om er voor u een succes van te maken.
Zelf zijn wij actief in de innovatieve sector met zonnepanelen en verwarmingsartikelen voor particulieren, horeca en industrie, maar onze ambities gaan verder. Binnen afzienbare tijd willen wij onze activiteiten uitbreiden naar de medische-, gezondheid- en landbouwsector.

Bent u op zoek naar een specifiek product of wilt u uw eigen product in eerder genoemde regio afzetten? Wij zijn u graag van dienst !

Blendi Kuqi

General Manager voor Europa

Ermis Mele

General Manager voor Albanie