Geweldig Albanië

Albanië ligt in het Zuidoost van Europa en kan worden beschouwd als een typisch Balkanland. Het grenst aan de landen Griekenland, Kosovo, Macedonië en Montenegro. Ook ligt Albanië aan de Adriatische en Ionische Zee. De afstand van noord naar zuid bedraagt 370 km en van oost naar west maximaal 170 km.

Albanië heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. Gelegen aan de Adriatische Zee en Ionische Zee, met een gemiddelde temperatuur in de zomer van 26 graden is Albanië het ideale vakantieland.
Met een rijke geschiedenis, een 450 km lange kustlijn, het Ohrid meer en de combinatie van de mensen en hun traditie zijn dit de trekpleisters van het land en hebben ons bewogen om 120 appartementen, 5 hotels en twee campings te realiseren en daardoor kunnen we met trots zeggen dat we marktleider in Midden en Zuid Albanië zijn.
In samenwerking met ondernemers en lokale bestuurders willen wij deze ontwikkeling verder uitbreiden. Door de eventuele komst van een nieuw vliegveld in de regio Vlora zal de aantrekkingskracht van het toerisme substantieel stijgen. Om aan de sterk toenemende vraag naar luxe accommodaties te kunnen voldoen zullen wij samen met onze investeerders eind 2017 nog eens 64 luxe appartementen voor de toeristische sector gaan bouwen.
Met zekerheid kunnen wij tegen alle investeerders en reisorganisaties zeggen dat ondernemen in Albanië de moeite waard is. Met onze juridische adviseurs en goede contacten met de lokale bestuurders kunnen wij ervoor zorgen dat ook uw onderneming hier van de grond komt.